eur:
400.13
usd:
367.59
bux:
74736.55
2024. október 15. kedd Teréz

Brutális mészárlás vagy öngyilkosság? - a milliomos rejtélyes eltűnése

Eltűnt egy brit milliomos és családja, miután szinte porig égett luxusvillájuk kedden. A rendőrség vizsgálja, hogy Christopher Foster, felesége és lánya életben vannak-e még, vagy megölték őket. A hatóság azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy a férfi maga gyilkolta meg családját, és ezt követően gyújtotta fel a házat.

A tűzoltókat kedden riasztották a walesi határ közelében lévő Knockinba, egy háromszintes villához, amely kigyulladt. A bejáratot egy lószállító járművel torlaszolták el, kerekeit kiszúrták, így nehéz volt bejutni az épületbe. Végül egy daruval vitték el az akadályt jelentő kocsit, és hosszú munkával tudták megfékezni a lángokat.

A tűzben a ház mellett porig égett a garázs, amelyben négy luxusautó parkolt, valamint az istálló és a kiszolgáló épületek is.

A villa annyira megrongálódott és veszélyessé vált, hogy a rendőrök eddig nem tudtak bemenni a nyomok után kutatva, így egyelőre nem tudták megerősíteni, hogy Christopher Foster és családja életét vesztette-e a tűzben, mivel holttestek sincsenek még.

"Fogalmunk sincs, mit találunk majd odabent: három hullát, de lehet, hogy egyet sem" - mondta egy, a helyszín biztosításán dolgozó férfi.

A milliomost, feleségét és 15 éves lányát hétfőn látták utoljára, így jelenleg eltűntként kezelik őket, bár a rendőrök szerint nagy a valószínűsége, hogy bennégtek a házban.

A hatóságok nem zárják ki, hogy a támadók betörtek a házba, és meggyilkolták a családot. Ezt erősítette meg az 50 éves brit milliomos testévre is. A The Sun rendőrségi forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy a család állatait is megölték.

A rejtélyes ügyet tovább bonyolítja, hogy az olajüzletben érdekelt férfi állítólag komoly adósságot halmozott fel az utóbbi időben, így az sem kizárt, megölte feleségét és lányát, lángra lobbantotta a villát, majd magával is végzett.

A rendőrség közlése szerint néhány nap múlva tudnak bejutni a házba, miután szakemberek biztosítják, hogy az ne dőljön össze, ezt követően pedig több információjuk lesz.

Címlapról ajánljuk
Nem leszek másodhegedűs - kikosarazta a Szabadságpárt elnökét a regnáló kancellár
Folyamatos patthelyzet Ausztriában

"Nem leszek másodhegedűs" - kikosarazta a Szabadságpárt elnökét a regnáló kancellár

Noha a szeptember végi ausztriai parlamenti választásokon fölényes győzelmet arató radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke továbbra is a leghatározottabban magának követeli a kormányalakítást, koalíciós partner híján aligha lesz lehetősége erre, a szélsőjobboldalinak tartott párt vezetője hiába szólította fel Karl Nehammer kancellárt, a konzervatív Osztrák Néppárt (ÖVP) elnökét a koalícióban való másodhegedűs szerepének elvállalására, Nehammer hasonló határozottsággal nemet mondott.

Vitézy Dávid: azt üzenték a választók, ha marad is a főpolgármester, a dolgok nem mehetnek tovább úgy, mint eddig

Ki kell jönnünk abból a politikai mocsárból, ahol mindenkinek megvan a maga dumája, de a vége az, hogy a város akármelyik részére is nézünk, nem fejlődik – mondta Vitézy Dávid, a Fővárosi Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője. Az InfoRádió n című műsorában beszélt a Fővárosi Közgyűlés feloszlatásának esélyeiről, a 15 perces városról és a HÉV-ek jövőjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×