eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Barack Obama az egyik legdivatosabb befolyásos férfi

Egy politikai újságíró, egy futballedző és az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje - egy nagy presztízsű amerikai divatmagazin szerint többek között ők a legjobban öltözött befolyásos férfiak.

Az Esquire divatmagazin szerkesztősége nyilvánosságra hozta azt a listát, amin a legjobban öltözött befolyásos férfiak kaptak helyet. A tízes listán nemcsak a BBC egyik legnézettebb politikai hírműsorának vezetője, Jeremy Paxman és a brit királyi család sarja, Michael kenti herceg szerepel, de egy amerikai rapper, Lupe Fiasco is.

Az 1933-ban alapított amerikai magazin összesítésébe bekerült Barack Obama is, aki nemrég szerezte meg a Demokrata Párt elnökjelöltségét. A szenátor egyszerű, de karakteres stílusának köszönheti, hogy a neves divatlap szerkesztői beválasztották az egyik legjobban öltözött férfiak közé. Divatszakértő szerint a visszafogott sötét öltönyei és fehér ingei nyerő párosítást jelentenek.

A legjobban öltözött férfiak közé tartozik még Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya és Christian Bale amerikai színész is. Az olasz származású edző egyébként egy szemüvegmárka reklámarca. Meglepetés, hogy felkerült a listára a hazánkban még kevésbé ismert amerikai rapper, Lupe Fiasco, aki inkább túlméretezett sportcipőt húz öltönyeihez.

A befolyásos férfiak tudják, hogyan öltözködjenek, és gyakran ragaszkodnak egy stílushoz. A listán szereplő férfiak mindegyikére jellemző, hogy kicsit változtat a hagyományos öltözeten, úgymond "ad egy csavart" a szabászatnak. Ez teszi őket annyira egyedivé - mondta az Esquire magazin szerkesztője, Catherine Hayward.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×