eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Hazament az eltűnt férfi

Az éjszaka hazatért az a mányi férfi, akit szombat késő estig több tucat rendőr, polgárőr, speciális kutyás kutató, valamint a Készenléti Rendőrség hőkamerás helikoptere keresett - közölte a rendőrség. A 47 éves, súlyos, tartós betegségben szenvedő férfit kórházba vitték.

A férfi eltűnését hozzátartozói szombat délután jelezték. Mivel kezelés alatt állt, és a gyógyszereit sem vette be, illetve vitte magával, azonnal mintegy ötvenen kezdték meg a kutatását - mondta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrök és a polgárőrök mellett bicskei, zsámbéki és tatabányai tűzoltók, valamint 29 keresőkutyával 4 speciális kutatóegység kereste, a rendőrségi helikopter pedig felülről pásztázta a környéket.

A keresők tüzetesen átnézték a környék elhagyott pincéit, présházait, és a mányi szőlőhegy területét. A kutatást éjjel fél tizenegy körül hagyták abba.

A férfi éjfél után tért haza. Összefüggéstelenül beszélt, zavart állapotban volt, nem tudta megmondani, merre járt. A mentők kórházba vitték.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×