eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Súlyos baleset Szegeden - képriport

Öten megsérültek, amikor nem sokkal éjfél után egy személyautó és egy terepjáró összeütközött Szegeden.

A Temesvári körúton egy Opel Zafira haladt hat fővel, az utasok közt gyerekek is voltak. Amikor az autó a Bérkert utcához ért, egy Lada Niva terepjáró - amelyben öten utaztak - elsőbbségadás nélkül kihajtott elé.

Az ütközés következtében a Lada Niva két lámpatartó oszlopnak csapódott, amelyek lezuhantak. A balesetben a terepjáró két utasa - egy 18 éves férfi és egy 19 éves nő - súlyos sérüléseket szenvedett, a kocsiban ülő további három ember könnyebben sérült meg.

Az Opel Zafirában ülőket a biztonsági öv, a gyermekülés és a légzsák megkímélte a sérüléstől.

A baleset okozója, a Niva 19 éves szegedi sofőrje az elsődleges adatok szerint ittasan vezette a járművet, ezért jogosítványát a helyszínen elvették. A férfit vérvételre előállították, ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárás indul ellene.

Címlapról ajánljuk
Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

Hajdu János: a TEK megpróbál lépést tartani az informatikai robbanással

A terrorelhárítás fejlődését bemutató kiállítás nyílt a Rendőrmúzeumban, az áprilisig megtekinthető tárlat a XX. század elejétől kezdődően bemutatja az összes fontos, Magyarországon történt merényletet, terrorcselekményt – mondta az InfoRádióban a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. Hajdu János rendőr altábornagy szerint Európában és a világban is számos helyen nagyra becsülik a TEK tevékenységét, és arról is beszélt, milyen új kihívásokkal kell szembenéznie a jövőben a központnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×