eur:
399.18
usd:
363.86
bux:
0
2024. október 9. szerda Dénes

"Teljesen belezúgtam Harrison Fordba"

Leia hercegnőnek nemcsak a filmvásznon, hanem az életben is volt futó kalandja Han Solóval. A kontyos szépséget alakító Carrie Fisher elárulta: valóban belezúgott a vagány űrcsempész szerepét játszó Harrison Fordba.

Régóta pletykáltak arról, hogy a Csillagok háborúja trilógia forgatásai alatt Carrie Fisher és Harrison Ford flörtölt egymással. A színésznő most egy tévéműsorban kikotyogta: a szóbeszéd nem alaptalan.

"Úgy mentem el a forgatásra, hogy azt mondtam magamnak: most lesz egy viszonyom. Mintha az egy kiwi, egy egzotikus gyümölcs lenne" - mondta az 51 éves színésznő Justin Lee Collins műsorvezetőnek.

"Teljesen belezúgtam Harrisonba. Nagyon vicces, ha iszik egy pár pohárral" - tette hozzá Carrie Fisher, aki azt is elárulta: előfordult, hogy ruha nélkül látta a kultikus filmek Han Solóját.

Amikor a színésznőt arról kérdezték, volt-e vetélkedés a filmek főszereplője, a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill és Harrison Ford között, csak annyit mondott: "Harrison nem versengett volna Markkal. Egyenlőtlen küzdelem lett volna, amelyben ő győz".

Carrie Fisher ugyanakkor úgy érezte: Hamill féltékeny Fordra a sikerei miatt. "Az, hogy Harrison karriere beindult a második vagy a harmadik epizód után, rosszul esett Marknak. Nem így kellett volna történnie, elvégre a film Luke Skywalker kalandjairól szól".

A színésznő azt is elárulta, hogy a rendező, George Lucas kérésére ragasztószalaggal szorította le a melleit. "Le kellett ragasztanom őket, mert az űrben nincs alsónemű. Ezt George biztosra vette" - fűzte hozzá Carrie Fisher.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×