eur:
398.95
usd:
363.75
bux:
74175.47
2024. október 9. szerda Dénes

Kalifornia retteg: vöröslött a víz a gyilkos cápa körül

Kaliforniában a levegőből és a tengerről is figyelik a vadászok azt a fehércápát, amely egy kedvelt strandon végzett áldozatával.

A San Diego-i sheriff is bekapcsolódott helikopterével annak a fehércápának a felkutatásába, amely a dél-kaliforniai strandon nemrég megölt egy férfit.

A sok kilométer hosszú partszakaszt életmentők és rendőrök védik, és számos figyelmeztető táblát is elhelyeztek a környéken, ennek ellenére több szörfös is használja a partszakaszt.

A cápánk egy 66 éves férfi, egy nyugalmazott állatorvos esett áldozatul. Amikor megjelent az állat, összesen tízen tartózkodtak a vízben, két ember igen közel volt a férfihoz. A partról többen jelezték az állat megjelenését, de a későbbi áldozat nem volt elég gyors, nem ért ki időben a vízből.

A partról csak azt látták, hogy a cápa utoléri, a teste körül pedig vörösleni kezd a víz. Később a férfit kihúzták a vízből és megpróbálták újraéleszteni, segítői azonban nem jártak sikerrel.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: vitanap rengeteg kérdéssel

Az Európai Parlament szerdán kilenc órától meghallgatja Orbán Viktor miniszterelnököt, aki bemutatja Magyarország soros elnöki programját, de utána éles vita várható, amelyen aktuálpolitikai kérdések is napirendre kerülhetnek, mert a magyar kormánynak sok kérdésben markánsan eltér az álláspontja az uniós fősodortól – mondta Zalai Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Nemzetközi Szervezetek Kutatóműhelyének vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×