eur:
401.88
usd:
365.83
bux:
0
2024. október 8. kedd Koppány

Holtan találták a kedvesét gyászoló tévés műsorvezetőt

Megölte magát az a tévés műsorvezető, akinek kedvese januárban halt meg közös lakásukban. Sajtóértesülések szerint a férfi felakasztotta magát az egyik londoni vasútállomáson.

Napok óta kereste a rendőrség Mark Speightet, miután a múlt hétfőn nyoma veszett. A műsorvezetőnek nemrég elhunyt kedvese édesanyjával, Carmen Collinsszal kellett volna találkoznia, de nem jelent meg a megbeszélt helyen, így a nő értesítette a hatóságokat.

A férfi holttestét vasárnap délelőtt találták meg a londoni Paddington állomáson. A rendőrség nem erősítette meg azt az értesülést, miszerint Speight felakasztotta magát; csak annyit közöltek, hogy a férfit nem vonat ütötte el.

A műsorvezetőt utoljára múlt hét hétfőn látták: több vasútállomás biztonsági kamerái is rögzítették, és két rendőr is észrevette a mélyen elgondolkodva sétálgató Mark Speightet. Mivel meglehetősen rosszul nézett ki, a rendőrök meg is kérdezték tőle, hívjanak-e orvost hozzá.

"Amikor eltűnt, azt reméltem, azért ment el, hogy a saját módján küzdjön meg a tragédiával. De ez nyilvánvalóan túl sok volt neki, nem tudott megbirkózni a történtekkel - mondta a műsorvezető ügynöke, Mark French.

Mark Speightet teljesen összetörte kedvese, Natasha Collins halála, akit január 3-án maga talált meg közös lakásuk fürdőkádjában. A nő bort és vodkát ivott, kokaint szippantott és altatót vett be, de a szerek még nem tisztultak ki a szervezetéből, amikor fürödni indult.

Natasha Collins, aki korábban színésznőként, hét évvel ezelőtti, súlyos autóbalesete után pedig modellkén dolgozott, a kádban minden bizonnyal azonnal elvesztette az eszméletét; erre utal, hogy nem zárta el a melegvizet, ami testének 60 százalékán égési sérüléseket okozott.

Kedvese halála után emberölés gyanúja és kábítószerrel való visszaélés miatt Mark Speightet is letartóztatta a rendőrség, a férfi azonban később szabadon távozhatott, nem emeltek vádat ellene, karriere ennek ellenére összeomlott: otthagyta műsorvezetői állását, mert gyásza miatt képtelen volt ellátni a feladatait.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.08. kedd, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Megszólalt a kormány a Nők40-ről

Megszólalt a kormány a Nők40-ről

Az OECD átfogó nyugdíjreform-csomagot írt Magyarország számára, összhangban a helyreállítási EU-források egyik céljával, ám a kormányzat úgy nyilatkozott, hogy nem terveznek reformot. Az elmúlt napokban célkeresztbe került, hogy ha már nem lesz átfogó reform, legalább a Nők40-en változtasson a kormány - amely egyébként része az OECD anyagának is -, most azonban az is kiderült, hogy ezen a téren sem lesz módosítás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×