eur:
401.33
usd:
366.31
bux:
73411.75
2024. október 4. péntek Ferenc

Áldozata vérbe fagyott holttestével szexelt a séf

Megölt, majd megerőszakolt egy fiatal modellt egy brit séf. A férfi tagadja a gyilkosságot, azt azonban elismerte, hogy a saját vértócsájában heverő lány holttestével volt szexuális kapcsolata.

A 18 éves Sally Anne Bowman egy szórakozóhelyről tartott hazafelé, amikor a vád szerint a séfként dolgozó Mark Dixie megtámadta.

A férfi - akit már erőszakért és testi sértésért elítéltek - hét alkalommal szúrta meg a lányt, többször beleharapott a felsőtestébe és az arcába, majd megerőszakolta. Amikor végzett, a fiatal modell holttestét egy konténer mögé rejtette.

A 37 éves Mark Dixie tagadja, hogy ő ölte volna meg 2005 szeptemberében a lányt, azt azonban elismerte, hogy az áldozat halála után szexelt vele.

Nevetséges védekezés

Az ügyész szerint a kétségbeesés szülte azt a nevetséges magyarázatot, amellyel Mark Dixie előállt. Brian Altman úgy véli: elképesztően kicsi az esélye annak, hogy ugyanazon a helyen egyszerre ott egy gyilkos, aki ok nélkül megölte a lányt, és egy szexuális bűnöző, aki később megerőszakolta a holttestét.

"Nem lehet másképpen fogalmazni: Sally Anne-t kegyetlenül és brutálisan meggyilkolták. Ez nem céltalan támadás volt. A gyilkosa azért ölte meg, hogy kielégítse szexuális vágyát" - jelentette ki az ügyész.

A támadásnak szem- és fültanúi voltak a lány szomszédai: 2005. szeptember 25-ének hajnalán, négy óra körül sikolyokat hallottak, egyikük pedig látott egy settenkedő alakot a tetthelyen.

Sally Anne Bowman holttestét reggel fél hétkor találták meg. A tetemen a rendőrök rábukkantak Mark Dixie DNS-ére és ujjlenyomataira.

Pocsékul volt

Az akkor még séfként dolgozó férfi nem volt túl jó hangulatban a támadás éjjelén: előző este ünnepelte 35. születésnapját, barátnője azonban nem volt hajlandó vele tartani. Mark Dixie nem csak ivott aznap este, hanem kokaint is szippantott.

A férfit 1988-ban egyszer már elítélték szexuális bűncselekményért és testi sértésért. Tíz évvel később ugyancsak bűnösnek mondta ki a bíróság, miután megkéselt és szexuálisan zaklatott egy thai diáklányt Ausztráliában.

Címlapról ajánljuk
Christian Lindner FDP-elnök: bátorság kell a következtetések levonásához, ha a koalíció eléri a lehetséges határokat

Christian Lindner FDP-elnök: bátorság kell a következtetések levonásához, ha a koalíció eléri a lehetséges határokat

A főszereplők közül lassan egyedül Olaf Scholz kancellár bízik abban, hogy mandátuma végéig, azaz a jövő őszi parlamenti választásokig hatalmon marad az általa vezetett hárompárti kormánykoalíció. A Zöldek Pártja a rohamos tekintélyvesztés miatt súlyos vezetési válsággal küzd, a koalíció legkisebb pártjában, az FDP-ben pedig immár a parlamenti jövő a tét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Gyenge hét után próbálnak javítani az amerikai tőzsdék

Gyenge hét után próbálnak javítani az amerikai tőzsdék

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×