eur:
385.36
usd:
355.12
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

Visszaesett a közlekedési bírság rekorder

Alighanem csúcstartó a közlekedési bírságok terén Artyom Beljakov kemerovói lakos, aki nemrégiben egyszerre 41 bírságot volt kénytelen kifizetni, s már gyűlnek az újabb büntetések.

Beljakov azonban most ismét hasonló helyzetbe került: nem törlesztette egy banktól felvett 440 ezer rubelnyi (mintegy 3 millió forintot) adósságát. Elrejtőzködött a végrehajtók elől, s kocsijáról bejelentette, hogy ellopták.

Egy bejelentésből kiderült azonban, hogy a körözött autó az egyik parkolóhelyen álldogál. A végrehajtók a helyszínre mentek, és lefoglalták a kocsit, ekkor azonban kiderült, hogy Beljakov a parkolóhelyért sem fizetett már jó ideje, így az elmaradt parkolási díjak összege több mint 25 ezer rubel (több mint 150 ezer forint).

A Szövetségi Végrehajtási Szolgálat helyi vezetője közölte: a férfinak 10 napja van arra, hogy törlessze adósságait, ellenkező esetben eladják a kocsiját.

Beljakov azzal vált országosan ismertté, hogy 2006 novemberére 41 közlekedési bírságot gyűjtött össze kifizetetlenül mintegy 60 ezer rubel (420 ezer forint) értékben. Ezért a bíróság 49 évre elvette a jogosítványát és elrendelte a tartozás behajtását. Lefoglalták kocsiját, de a fiatalember kifizette a bírságokat és elvitte kocsiját. Most, alig 14 hónappal később ugyanabban a helyzetben van...

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×