eur:
388.56
usd:
360.7
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Újra kórházban a teljesen kiborult popdíva

Britney Spearst rendőri kísérettel kórházba szállították csütörtök hajnalban. Menedzsere szerint az amerikai énekesnő mentális problémái kezelhetők.

A 26 éves sztárt Los Angeles-i otthonából mentőautóval szállították kórházba a hajnalban még üres utcákon át egy tucat motoros rendőr, két rendőrautó és két helikopter kíséretében.

A Los Angeles Times napilap szerint Britney pszichiátere telefonált, hogy az énekesnőt be kellene szállítani az UCLA Egészségügyi Központba. A kórház szóvivője személyiségi jogokra hivatkozva nem volt hajlandó megerősíteni a hírt.

Lynne Spears, Britney édesanyja kora reggel elhagyva a kórház pszichiátriai részlegét, egy rövid igennel válaszolt az ott összegyűlt újságírók és fotósok kérdésére, miszerint jól van-e Britney.

A héten az énekesnő menedzsere is nyilatkozott kliense furcsa viselkedéséről. Sam Lutfi elárulta, hogy Britney Spears pszichiátriai problémákkal küzd, ezek azonban kezelhetők.

A popdíva élete az elmúlt egy évben drámai fordulatokat vett, elvált férjétől, Kevin Federline-tól, elvesztette két gyermeke felügyeleti, majd láthatási jogát.

A heti háromszori láthatás jogát azért vonta meg tőle a bíróság 2008. január 4-én, mert Spears nem volt hajlandó visszaadni a két kisfiút - a kétéves Sean Prestont és az egyesztendős Jayden Jamest - a felügyeleti joggal rendelkező exférjének. Állítólag hisztérikus rohamában bezárkózott a fürdőszobába.

Az eset azzal zárult, hogy hordágyon szállították el az énekesnőt, és két napig kórházban kezelték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×