eur:
394.57
usd:
367.35
bux:
69832.54
2024. június 18. kedd Arnold, Levente

Árokba borult egy pénzszállító autó Mezőkovácsházán - egy halott

Életét vesztette annak a pénzszállító autónak a sofőrje, mely pénteken délelőtt Mezőkovácsháza határában árokba borult - közölte a rendőrség.

Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a pénzszállító jármű eddig ismeretlen okból letért az útról, majd egy árokba csapódott.

A sofőr a helyszínen életét vesztette, a kísérő pedig súlyosan megsérült. A műszaki mentés és a helyszínelés jelenleg is tart.

Békés megyében egyébként egyszerre több baleset is történt a csúszós utak miatt - mondta el az InfoRádiónak Vargáné Szombati Andrea.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.19. szerda, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Új csúcson az S&P 500

Új csúcson az S&P 500

A tengerentúlon fontos, a piacok számára is meghatározó adatot közöltek kedden: az amerikai kiskereskedelmi eladások alakulását. Összességében a közölt értékek beleillenek abba a trendbe, hogy az amerikai gazdaság lassulása megkezdődött, ez pedig az előző heti kedvező inflációs adatokkal együtt növelheti a szeptemberi kamatcsökkentés esélyét. Ennek megfelelően reagáltak a piacok is: esik a dollár az euróval szemben, a zöldhasú gyengélkedése miatt emelkedik az arany árfolyama. A vezető európai részvényindexek mérsékelt pluszban zártak kedden, az amerikai tőzsdéken mérsékelten optimista a hangulat, az S&P 500 új csúcsra emelkedett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×