eur:
389.43
usd:
362.6
bux:
68696.07
2024. május 8. szerda Mihály

Eltűnése előtt feltehetően autót vásárolt az alsóörsi postásnő

Eltűnése előtt néhány nappal feltehetően egy használt személyautót vásárolt az alsóörsi postásnő, majd a járművet autószerelővel javíttatta. A rendőrség várja a gépkocsit eladó személy és a szerelő jelentkezését is - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dániel-Tóth Zoltán megjegyezte, hogy a postásnő családja, környezete nem tudott az autóvásárlásról. A szóvivő ugyanakkor hangsúlyozta: továbbra sem zárható ki, hogy a postásnő bűncselekmény áldozata lett.

Dániel-Tóth Zoltán emlékeztetett arra, hogy az észak-balatoni település postásnője múlt hét kedden délután tűnt el, amikor több százezer forint nyugdíjat kellett volna kikézbesítenie, ám a járandóságukat csak néhányan kapták meg Alsóörs idős lakói közül.

A szóvivő utalt arra is, hogy a postásnő kerékpárját az eltűnésének bejelentését követő napon találták meg Balatonalmádi és Alsóörs között egy erdős területen. A rendőrség szerint az sem kizárt, hogy a kerékpárral nem a postásnő ment az út menti erős területre, hanem valaki más vitte oda a másutt talált biciklit.

A rendőrség várja azok jelentkezését is, akik kedden délután még találkoztak a postásnővel, vagy esetleg a kerékpárján láttak közlekedni valaki mást - mondta Dániel-Tóth Zoltán.

A szóvivő szerint a rendőrségnek nincs tudomása arról, hogy a postásnő nyugdíjasok nevét hamisította volna pénzkifizetési bizonylatokra, azt ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a Magyar Posta feljelentést tett az üggyel összefüggésben sikkasztás miatt, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×