eur:
389.51
usd:
363.15
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kétmilliárdra biztosította lábait a kínai atléta

Óriási összegre, 13,3 millió dollárra biztosította lábait a kínai gátfutó, Liu Csang. Az olimpikontól azt várják, hogy megismételje az athéni ötkarikás játékokon nyújtott teljesítményét, és Pekingben is aranyérmet szerezzen.

A saját állítása szerint felbecsülhetetlen értékű lábait több mint 2,3 milliárd forintnak megfelelő összegre biztosította Liu Csang.

A gátfutó egyike Kína legnépszerűbb sportolóinak, ezért látott fantáziát támogatásában a Ping An, az ország második legnagyobb biztosítótársasága.

Liu Csanggal szemben nagyok az elvárások: mindenki arra számít, hogy az atlétának sikerül megismételnie athéni teljesítményét, és hazájában is megszerezni a gátfutás olimpiai aranyérmét.

A Ping An társaság bejelentette: a szerződésben foglaltak értelmében Liu Csang megjelenik majd a cég több rendezvényén is.

Nem érdekel, mekkora a biztosítás összege. Természetesen remélem, hogy sosem kapom meg a pénzt, és egészségesen folytathatom a pályafutásomat - mondta Liu Csang.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×