eur:
389.17
usd:
362.52
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Iskolában tanít a pornókirálynő

A bírálatok hatására felfedte valódi kilétét és "polgári" foglalkozását egy internetes pornósztár: Madameweb, azaz Anna Ciriani olaszt tanít az Itália északkeleti részén fekvő Pordenonéban.

Anna Ciriani azt állítja, hogy az iskolában ő a profizmus mintaképe, mindig mértéktartóan öltözködik, és még véletlenül sem provokálja a gyerekeket. Másodállását tekintve azonban valóban a virtuális pornóiparban érdekelt, a főszereplésével készített, a keménypornó műfajába tartozó felvételek több tucat oldalról tölthetők le.

Igazság szerint a pordenonei iskolában évek óta tudnak a dologról, 2002-ben ugyanis az egyik diák belebotlott Madameweb egyik videójába, néhány képet kinyomtatott, és kiplakátolta velük a mosdót.

Anna Ciriani azóta is zavartalanul folytatta párhuzamos életét, egyre nagyobb pornósikerei miatt azonban ennek hamarosan vége szakadhat. Októberben részt vett a berlini nemzetközi pornófesztiválon, a La Repubblica című olasz lap beszámolója szerint az ő fellépése volt az esemény egyik fénypontja.

Madameweb sikere nem maradt észrevétlen szűkebb hazájában sem. Egyik férfi kollégája a blogjában azt írta: "Madameweb mindig nagyon kedves, senki el sem tudná képzelni, hogy egyszerre száz férfival szeretkezik, óvszer nélkül".

Anna Ciriani védelmébe vette a kettős életét, szerinte az értékeket elsősorban a szülőknek kell átadniuk a gyermekeknek, a tanárok nem helyettesíthetik az apákat és anyákat, utóbbiaknak kell viselkedésmintát adniuk.

Az iskola egyelőre nem jelezte, hogy lépéseket tenne Anna Cirianival szemben.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×