eur:
388.37
usd:
360.41
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Nem reménytelen Harry herceg helyzete

Ismerősei szerint komolyan elgondolkodott Harry herceg barátnője, aki a napokban adta ki Károly brit trónörökös fiának útját. Chelsy Davy első felindulása után állítólag most már kissé elnézőbben vélekedik a herceg viselkedéséről.

Harry herceggel a héten telefonon szakított barátnője, aki szeptemberben még azért választotta a Leedsi Egyetemet, hogy minél közelebb legyen a szerelméhez.

Barátai szerint azonban a szőke zimbabwei szépségnek elege lett a herceg állandó ivászataiból, életstílusából - és főleg abból, hogy Harry nem volt hajlandó elkötelezni magát.

Az utolsó cseppet a pohárban egy titokzatos hölgytől kapott sms-üzenetek jelentették, a lány ezután kiadta a herceg útját.

A 22 éves Chelsy Davy könnyek között hívta fel bátyját Zimbabwében, akivel közölte, hogy hazatér. Testvére azonban meggyőzte arról, hogy maradjon, hiszen ha hazatér, nehezebb visszafordítani az eseményeket.

Ráadásul a nem éppen szerzetesi életmódjáról ismert Harry herceg is minden követ megmozgatott, hogy visszaszerezze barátnőjét. Megkérte például Chelsy barátnőjét, hogy próbálja megpuhítani a lányt.

A herceg egy barátja korábban ironikusnak nevezte, hogy a kapcsolat nagyszerűen működött, míg Chelsy és Harry a világ két végén élt, most viszont, hogy 360 kilométerre voltak egymástól, a szerelemnek gyorsan vége lett.

Egy másik szerint Chelsy már megbánta, hogy Nagy-Britanniába jött tanulni. "Utálja az itteni időjárást, kevés barátja van, és most még Harryt is elveszítette."

Címlapról ajánljuk

Az új programjáról dönt a CDU – Angela Merkelnek csak a szelleme kísért a kongresszuson

A korábban kiszivárgott tervezet szerint több területen is szembe megy a korábbi merkeli politikával a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új programja, amelyet a küldöttek fogadnak el a párt hétfőn kezdődött háromnapos kongresszusán. A tanácskozáson nincs is jelen a korábbi pártelnök- kancellár, de a kongresszusra korábbi politikája közvetve mégis rányomta bélyegét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×