eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

"Hiába voltam Madonna férje, nem is ismertem"

Az Oscar-díjas színész, Sean Penn szerint soha nem beszélgettek első feleségével, Madonnával, így gyakorlatilag nem is ismerte az énekesnőt. A színész a szinte folyamatosan a botránylapok címoldalán tárgyalt kapcsolatukat "hangosnak" minősítette.

A ma már Oscar-díjas színész és a karrierje (első) csúcsán lévő énekesnő 1985-ben házasodott össze. Sean Penn és Madonna kapcsolata mindennek volt nevezhető, csak békésnek nem.

A ma 44 éves Sean Penn egy interjúban elsősorban saját hiúságát és erős italozását hibáztatta a házasság kudarcáért, ugyanakkor hangsúlyozta:

"Madonna egy jelenség volt, de akkor még senki sem mondta volna meg, hogy mi lesz belőle. A házasságunkat hangosnak írnám le. Így emlékszem rá. Négyéves házasságunk idejéből egyetlen beszélgetésre sem emlékszem".

Madonna és Sean Penn 1985-ben házasodtak össze, amikor az énekesnő karrierje (első) csúcsán volt, lényegesen népszerűbb, mint férje.

"Válásunk óta párszor beszéltünk, és teljesen más ember lett. Nem is ismertem akkor. Csak saját magammal foglalkoztam. Persze nem állítom, hogy házasságunk értelmetlen lett volna. Sokat tanultam belőle, amit jelenleg is hasznosítok" - vélekedett Sean Penn.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×