eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Ebből az apartmanból tűnt el a kislány - nézze meg!

Portugália második számú rendőri vezetője ellenőrizte az ablakokat abban az apartmanban, ahonnan az eddigi információk szerint eltűnt Madeleine McCann.

A csúcsrendőr, Paulo Rebelo megpróbálta rekonstruálni azokat az eseményeket, ahogy májusban elrabolhatták a négyéves brit kislányt, akit két testvérével együtt magára hagytak a szülei, amikor barátaikkal vacsorázni mentek egy közeli étterembe.

A gyermekrabló "szerepét" a főnyomozó játszotta, aki több forgatókönyv szerint is eljátszotta a rablást.

Az események rekonstruálásában a szülők is segítettek a rendőrségnek, ahogy szóvivőjük elmondta, minden támogatást megadnak a hatóságoknak ahhoz, hogy megtalálják a gyermeket.

A rendőrök az ablakot félig nyitva "találták", majd átmásztak azon. Később ellenőrizték a lakás többi ablakát és a bejárati ajtót is, valamint a lehetséges menekülési utakat. Ha látni akarja az apartmant, kattintson ide.

Ezután ismét ellátogattak a város más fontos helyszíneire is, például a tengerpartra. A 45 éves rendőr néhány hete már bejárta ezeket a helyszíneket, akkor azonban ígéretet tett arra, hogy ha kell, ismét átvizsgálja azokat.

Közben Maddie édesapja, Gerry McCann visszatért a munkájához. A kardiológus fizetés nélküli szabadságon volt lánya eltűnése óta. A kórház egyik munkatársa elmondta: úgy érzik, a férfi kész arra, hogy munkába álljon. Ennek ellenére egyelőre csak részmunkaidőben dolgozik.

Madeleine McCann május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz-ból, ahol családja nyaralt. A szülők aznap este vacsorázni mentek a barátaikkal egy közeli étterembe, de állításuk szerint óránként ránéztek Maddie-re és két kistestvérére. Később a portugál rendőrség Gerry és Kate McCannt is meggyanúsította a gyermek eltűntetésével.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×