eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Pénzzel váltaná meg a lelkiismeret-furdalást a sztárfocista

A lelkiismeret-furdalástól gyötört David Beckham egyszerre két otthont is vásárol édesapjának, akit kis híján leveszített. A sztárfocista ismét közel akar kerülni az édesapjához, akit majdnem elvitt a szívroham.

David Beckham egy új házat vásárol az édesapjának Nagy-Britanniában és egy lakást Kaliforniában, hogy mindig közel lehessenek egymáshoz.

A sztárfocista 59 éves apja súlyos szívrohamon esett át 12 napja, amelybe majdnem belehalt. A zokogó sztár többször is lefényképezték a londoni szívkórház közelében, ahol édesapját a legjobb brit orvosok kezelték.

A focista és édesapja között az utóbbi időben megromlott a viszony, Kaliforniában még nem is járt a nyár eleje óta, amikor a fia családja oda költözött. A focista ezért önmagát okolta az apja súlyos betegsége miatt.

Most aztán mindent megtesz az apja érdekében - amit csak pénzzel meg lehet vásárolni. A két új ingatlan mellett egy évre fizeti a nővért is, aki teljes munkaidőben gondozza majd Ted Beckhamet, amíg csak tökéletesen meg nem gyógyul.

A focista azt is megígérte, hogy rendszeresen meglátogatja majd az édesapját a szigetországban, hogy újra olyan szoros legyen a kapcsolatuk, amilyen valamikor volt. Különösen azt szeretné, ha az apja sok időt tölthetne az unokáival, Brooklynnal, Romeóval és Cruzzal.

Teden életmentő műtétet hajtottak végre a kórházban, a férfi azonban meglepően gyorsan gyógyul. "Ted szívrohama rádöbbentette Davidet, milyen sokat jelent neki az apja. Szent elhatározása, hogy megváltozik, be akarja bizonyítani az apjának, mennyire szereti" - mondta a család egyik, neve elhallgatását kérő barátja, aki szerint a két ingatlan egyfajta békeajánlat a fiú részéről.

A Los Angeles-i lakás ugyanis egészen közel van Beckhamék otthonához, a család így rendszeresen találkozhat. Ted ugyan nem akar az Egyesült Államokba költözni, de szeretné rendszeresen látni a fiát és az unokáit.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×