eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Monacóba költözik a Forma-1 sztárja

Egy hálószobás surrey-i otthonából egy tízmillió fontot (3,6 milliárd forintot) érő monacói otthonba költözik Lewis Hamilton, a Forma-1 brit sztárja. A 22 éves versenyző Svájc helyett választotta a tengerparti adóparadicsomot.

Stephane Carinni monacói ingatlanügynök szerint Hamilton már legalább fél éve fontolgatja, hogy az apró hercegségbe költözik. "Amikor májusban itt járt, elárulta, hogy egy 4-5 millió fontos ingatlant szeretne vásárolni. Ennyiből Monacóban meglehetősen szerény lakást lehet kapni" - árulta el az ügynök.

Azóta azonban nagyon jól megy Hamilton szekere, így megduplázta azt a pénzt, amelyet az új lakásra fordítana.

Hamilton választása valószínűleg Fontvieille-re esik; itt ugyanis ismerősök közelében élhet. Itt van ingatlana David Coulthardnak - aki egyben a Columbus Hotel tulajdonosa is - valamint Nico Rosbergnek.

Az ifjú brit sztár a Seaside Plazában nézett ki magának egy lakást; a négy hálószobás ingatlanból fantasztikus kilátás nyílik a Földközi-tengerre. Itt nyugodtan elbújhat a világ szeme elől valamelyik hölgyismerősével, akikből mostanában elég sok akad. A hongkongi Jodi Mával való viszonya követhetetlen, de összehozták már Natasha Bedingfield popsztárral és egy szaúd-arábiai milliárdos lányával, Sara Ojjehhel is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×