eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Rendőrautók üldözték a 11 éves gyorshajtót

Hosszú autós üldözés után a louisianai rendőrség letartóztatott egy 11 éves fiút, aki 160 kilométeres óránkénti sebességgel menekült a hatóságok elől.

A rendőrök a gyerek szüleit is őrizetbe vették, mert megengedték 11 éves fiúknak, hogy hat hónapon keresztül vezesse a családi autót.

A rendőrök akkor lettek figyelmesek az autóra, amikor gyorshajtáson kapták New Orleans közelében a 310-es úton. Hiába jeleztek a sofőrnek, hogy álljon meg, az belelépett a gázba, és meg sem állt egy gyorsétteremig, ahol - mint később kiderült - az édesanyja dolgozik.

A gyerek otthon ült autóba, és maga vezetett a kórházig, ahol a megbeszélés szerint felvette mozgássérült apját.

A szülőket azzal vádolják, hogy nem ügyeltek megfelelően a gyerekre, és annak ellenére, hogy kiskorú, vezetni engedték. A hatóságok úgy tudják, a 11 éves fiú legalább fél éve vezetett rendszeresen.

A gyereket először letartóztatták, mert nem állt meg a hatósági felszólításra, vakmerően vezetett, a megengedettnél gyorsabban hajtott, nem volt jogosítványa és veszélyesen cikázott s sávok között. Később szabadon engedték, és az egyik nagynénje gondjaira bízták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az ukrán haderő frissen toborzott katonái demoralizáltak, rosszul képzettek és fizikailag és mentálisan is felkészületlenek – írja elemzők és ukrán parancsnokok értékelésére hivatkozva a Financial Times. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×