eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Kilencedszer is kimondja a boldogító igent Hollywood veteránja?

Új szerelme van a 75 éves Liz Taylornak. Hollywood szimbóluma nyolcszor volt már férjnél, és nincs kizárva, hogy kilencedszer is kimondja a boldogító igent.

A színésznő tavaly ismerkedett meg Hawaiin a gazdag üzletemberrel. "Õ az egyik legcsodálatosabb férfi, akivel életemben találkoztam. Ezért szerettem bele" - áradozott a színésznő Jason Wintersről.

A férfi éppen ékszerüzlet-láncát reklámozta, amikor megismerkedett a gyémántok iránti szenvedélyéről is ismert Elisabeth Taylorral, akit csütörtökön éjszaka elkísért egy jótékonysági gálára Los Angelesben.

A betegsége miatt kerekesszékhez kötött színésznő a Variety magazinnak azt is elárulta, hogy a férfi egy csodálatos házat vásárolt kettejüknek Hawaiin, ahova gyakran ellátogatnak.

A színésznő egyébként is imádja Hawaiit; tavaly lefényképezték, ahogyan súlyos betegsége ellenére cápákkal úszkált a sziget közelében.

Taylor eddig nyolcszor ment férjhez - legendás szerelméhez, Richard Burtonhöz kétszer is. A színésznő márciusban, Las Vegasban ünnepelte 75. születésnapját egy nagyszabású parti keretében.

Decemberben részt vesz majd egy adománygyűjtő akcióban az AIDS-elleni kampány keretében; a tervek szerint James Earl Jonesszal adják majd elő A. R. Gurney "Szerelmes levelek" című művét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×