eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Titokban eljegyezték a botrányhős énekesnőt?

Mindenkit megdöbbentett Britney Spears, aki hatalmas eljegyzési gyűrűvel az ujján jelent meg a nyilvánosság előtt. Eddig senki nem tudott ugyanis arról, hogy lenne férfi a 25 éves énekesnő életében.

A kétgyermekes anyát ugyan egy rövid időre "összeboronálták" Criss Angel bűvésszel - de ez még azelőtt történt, hogy botrányba fulladt volna Britney Spears fellépése az MTV-díjátadóján.

Britney szerdán "lánynapot" tartott; a barátnőivel előbb egy mexikói étterembe látogatott, majd később beugrott a stúdióba is. Ekkor fényképezték le, ujján a hivalkodó gyűrűvel.

Britney magánéleti és szakmai válsága a jelek szerint nem akar megoldódni. Szeptember elején a Los Angeles-i bíró, akinek arról kell döntenie, kié legyen a két közös gyerek felügyeleti joga, megállapította, hogy az énekesnő "megrögzött és folyamatos alkohol- és kábítószer-fogyasztó. Utasította arra, hogy hetente kétszer jelenjen meg ellenőrző orvosi vizsgálaton.

Egykori testőre, Tony Barretto is kipakolt. Azt állítja, hogy legalább kétszer tanúja volt, amikor az énekesnő drogot fogyasztott egy Los Angeles-i bárban.

Ugyanakkor azt is kijelentette, hogy a gyerekei - a kétéves Sean Preston és az egyéves Jayden James - előtt Britney soha nem kábítószerezett. Barretto ennek ellenére aggódik a kisfiúk biztonsága miatt. "Britney nem hallgat senkire" - jelentette ki.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×