eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Õrizetbe vették a sztárszínésznőt a botrányos csók miatt

Néhány órára őrizetbe vették India egyik leghíresebb színésznőjét, Shilpa Shettyt, amiért Richard Gere egy áprilisi rendezvényen nyilvánosan megcsókolta.

Shilpa Shetty egy berlini musical bemutatójára tartott, amikor a bevándorlásügyi hivatalnokok feltartóztatták a mumbai reptéren, majd kihallgatták.

A hatóságok nem tudtak arról, hogy az indiai Legfelsőbb Bíróság hatályon kívül helyezte a 32 éves színésznő kiutazási tilalmát, és azt állították, hogy obszcenitás miatt továbbra is körözik Shilpa Shettyt.

Az éjszaka közepén könnyezve hívott fel - mondta a színésznő szóvivője, Dale Bhagwagar.

"Megértem, hogy így bánnak velem, ha elkövettem volna valamit. De mi lenne a bűnöm? Én egy színész vagyok, aki egy musicalben fog szerepelni külföldön" - jelentette ki ingerülten a színésznő.

Shilpa Shetty azt tervezi, hogy jogi lépéseket tesz az őt feltartóztatók támadó magatartása miatt.

Richard Gere egy áprilisi, az AIDS-betegséggel foglalkozó indiai rendezvényen átölelte az indiai színésznőt, és többször is megcsókolta a kezét és az arcát a pódiumon. A csók óriási tiltakozási hullámot váltott ki Indiában, ugyanis sokan azt mondták, az obszcén cselekedettel megsértették az ázsiai ország kultúráját.

Az amerikai színész ellen elfogató parancs van érvényben az országban, míg Shilpa Shattynek megtiltották, hogy külföldre utazzon, ám ezt végül a Legfelsőbb Bíróság hatályon kívül helyezte.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×