eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

E.T. biciklijén tekerhet az énekes

Régóta várt már a pillanatra Tom Meighan, de végre megérkezett hozzá az a tárgy, amelynek megszerzése hónapokon át izgalomban tartotta. A Kasabian énekese megvette Elliot biciklijét.

Az énekes még kissrác volt, amikor először látta Steven Spielberg filmjét, az E.T.-t, amely teljesen lenyűgözte. Éppen ezért, amikor megtudta, hogy a bicikli, amely a mozitörténet egyik legismertebb jelenetében is nagy szerepet kapott, eladó, eldöntötte, hogy megszerzi.

A bicikli, egy Kuwahara BMX, ez az, amellyel a filmben Elliot elteker az űrlény barátját és őt üldözők elől, és amely szerepel a mozitörténet egyik legismertebb jelenetében: abban, amelyben a kisfiú - a kerékpár kosarában E.T.-vel - elrepül a telihold előtt.


A leicesteri Tom Meighan felkutatta a híres BMX tulajdonosát, és kiderült, hogy a bicikli gazdája ugyancsak a városban lakik.

A Kasabian frontembere hónapokig alkudozott, majd várt, hogy kiderüljön, megnyerte-e a licitet, de végül néhány nappal ezelőtt megérkezett hozzá a hőn áhított kerékpár, amelyért a hírek szerint 10 ezer fontot fizetett.

Elliot biciklijéhez persze egy életnagyságú E.T.-figura is dukál, amit Amerikából rendelt meg az énekes, és bármelyik nap bekopoghat hozzá a postás a küldeménnyel.

A zenész egyik ismerőse szerint Tom részben megmaradt kisgyereknek, és különös fény gyullad a szemében, amint megemlítik előtte csemetekora emlékeit.

"A Csillagok háborúja, az E.T. és a Superman a kedvenc filmje. Egyetemi disszertációt tudna írni arról, hogy ki a legjobb szuperhős: Pókember, Batman vagy Superman" - tette hozzá a forrás, aki úgy tudja, a biciklinek kitüntetett helye lesz az énekes lakásában.

"Legutóbb, amikor a zenekar San Franciscóban járt, a fiúk meglátogatták a Lucasfilm stúdiókomplexumot. Tom úgy viselkedett, mint egy nagy gyerek, bóklászott mindenfelé és figyelte, hogyan állnak össze a speciális effektusok" - emlékezett vissza az ismerős.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×