eur:
397.04
usd:
355.58
bux:
74510.83
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Amputált lábat rejtett a kiárusított grillsütő

Emberi lábat talált a garázsvásáron vásárolt grillsütőben egy meglepett férfi. A lábat ráadásul vissza szeretné szerezni jogos tulajdonosa.

Lehet, hogy ma már kétszer meggondolná, kinyissa-e a garázsvásáron beszerzett grillsütőt a pórul járt tulajdonos. Az amerikai férfi ugyanis egy érdekes holmit talált a grillsütőben. Először azt hitte, a papírba egy száraz fadarabot csomagolt valaki - de hamar rájött, hogy egy térd alatt amputált emberi lábat tart a kezében.

A rendőrség azonnal kikérdezte a grillsütőt eladó családot, így pillanatok alatt fény derült a láb rejtélyére; a garázsvásárt rendező asszony fiának a lábát amputálták, miután súlyosan megsérült egy repülőgép-balesetben.

A műtét után "vallási okokból" a grillben tartotta a levágott lábat, bár a család nagyon dühös volt rá emitt.

Az nem derült ki, hogy az asszony miért nem vette ki a lábat a grillsütőből, mielőtt eladta volna. Azt azonban elárulta a rendőröknek, hogy a fiának szándékában áll elutazni az otthonuktól 35 mérföldre fekvő szomszéd városba, hogy visszakövetelje jogos tulajdonát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Újabb rekordok a tőzsdéken

Újabb rekordok a tőzsdéken

Kedvező hangulatban telt a kereskedés az ázsiai piacokon pénteken, ezt követően pedig Európában is folytatódik az emelkedés. Rögtön a piacnyitás után új napon belüli csúcsot döntött a német DAX index, de a hazai BUX sem maradt ma új rekord nélkül, bár később lefordult a magyar benchmark. Az USA-ban szintén folytatódott az emelkedés a nyitást követően, az esti órákra azonban kezdenek némileg lendületet veszíteni a vezető részvényindexek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×