eur:
388.51
usd:
361.12
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

Megegyeztek Pavarotti örökösei

Rendeződni látszik a múlt héten elhunyt Luciano Pavarotti örökségének sorsa. Az elmúlt napokban keserű vitákat folytató két fél, az operaénekes második felesége és első házasságából származó felnőtt lányai ugyanis elfogadták a júliusban született végrendelet rendelkezéseit.

A végrendelet értelmében Luciano Pavarotti második felesége, Nicoletta Mantovani kapja az énekes 250 millió fontosra (93,2 milliárd forintosra) becsült vagyona egynegyedét, míg négy lánya (az első házasságából származó három felnőtt és a másodikban született négyéves) osztozik az összeg felén.

Luciano Buonanno közjegyző hozzátette: a vagyon maradék negyedét a végrendelet végrehajtója arra használhatja fel, amire jónak látja.

Luciano Pavarotti végrendelete az elmúlt napokban központi téma volt az olasz sajtóban, amely elsősorban azt találgatta, hogy vajon igaz-e a hír, mely szerint az énekes élete utolsó napjaiban gyermekei javára és második felesége kárára megváltoztatta végrendeletét.

"A végrendeletet nem módosították. Ugyanakkor nem tudom, hogy a korábbi végrendeletekhez képest történt-e változás" - mondta a közjegyző, hozzátéve, hogy nem kívánják elkapkodni a végakarat végrehajtását, mivel még tart a gyászidőszak.

"Túl sokat és túl nagy hangon vitatkoztak ezen a végrendeleten és egy nagy művész alakján. Még Pavarotti halála előtt megkeresett egy üzletember, aki bármi áron meg akart venni az énekes Pesaróban fekvő villáját. Pár nappal ezelőtt újra felhívott..." - közölte Luciano Buonanno közjegyző.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×