eur:
389.09
usd:
361.41
bux:
68680.19
2024. május 7. kedd Gizella

Lesifotó: félrelépett a sztár?

Egy hamburgi bordélyház előtt kapták lencsevégre Stinget csütörtöki teltházas koncertje után. A zenészt szállító minibusz sofőrje, hogy, hogy nem, éppen itt talált parkolóhelyet.

A képet, amelyen Sting látható, amint egy autóban ücsörög zenekara, a Police hamburgi koncertjét követően hajnali negyed háromkor két testőr társaságában, a német Bild című bulvárlap fotósa készítette.

"Mit csinált Sting Hamburg csúcsbordélyában?" - tette fel a kérdést a lap.

Németországban legális a bordélyházak működése, a Relax pedig Hamburg egyik legelegánsabb ilyen intézménye, ahol minden éjjel negyven lány szórakoztatja a tehetős betérőket.

Az 55 éves Stinget persze megilleti az ártatlanság vélelme, és nemcsak azért, mert arról nem szólt a fáma, hogy a Police énekese be is ment a piroslámpás házba - bár a cím ezt sugallja -, hanem azért is, mert hosszú ideje boldog házasságban él feleségével, Trudie Stylerrel.

Ám, ha mégis bent járt, az sem róható fel neki - mondta a zenész sajtósa.

"Sting és felesége, Trudie Styler mindig nyitott volt és érdeklődött az ilyen klubok iránt. Nem tudom, hogy ebben járt-e, bár nem lepne meg, ha bement volna. Ez nem olyasmi, ami miatt szégyenkeznie kellene" - tette hozzá.

Egy 2004-es interjúban éppen Trudie Styler beszélt arról, hogy nem vetik meg a szexuális játékokat: kipróbálták már a "feleségcserésdit", és járnak swinger- és szexklubokba.

"Nem vagyok féltékeny. Szeret bemenni ezekbe a klubokba, ahol aztán mindannyian meztelenre vetkőznek. Én meg csak úgy ott vagyok, beszélgetek velük, és reszelgetem a körmeimet" - mondta akkor a zenész felesége a híres-hírhedt amerikai rádiós, Howard Stern műsorában.

Szavai bejárták a világ bulvársajtóját, mire Trudie néhány nappal később visszavonta nyilatkozatát azzal az indokkal: amit mondott, csupán vicc volt.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×