eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Nem bánja, hogy kirúgták, mert megnyerte a lottó ötöst

Egy brit férfi 8,5 millió fontot, azaz 3 milliárd 230 millió forintnak megfelelő összeget nyert a lottón - két héttel azután, hogy elbocsátották.

Neil Chester kétségbeesetten próbált állást találni, hogy eltartsa négy gyermekét. Talán ez a nyomás volt az oka annak is, hogy a 31 éves informatikus - bár legfeljebb három szelvényt szokott kitölteni -, most ötöt töltött ki. És pont az ötödik nyert.

Úgy tűnik, az összeg oda került, ahol valóban szükség volt rá. A szorult helyzetben ugyanis a férfi felesége és négy gyermeke a nagyszülőknél húzta meg magát, és a kicsik csak minden második hétvégén láthatták az apjukat.

Az apa egyébként meg is kapott egy állást, de amikor kiderült, hogy fontmilliomos lett, visszamondta a munkát. Nem is áll szándékában munkába állni addig, amíg a család be nem költözik egy új luxuslakásba Kentben.

A futballszurkoló kívánságlistáján az első helyen egy bérlet szerepel a Manchester United meccseire, de a család azt is tervbe vette, hogy elutazik Eurodisneylandbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×