eur:
394.4
usd:
355.43
bux:
0
2024. szeptember 16. hétfő Edit

"Úgy rámászott a fiúra, hogy nem tudtuk, hova nézzünk" - képekkel

Látványosan élvezi a St. Tropez-i nyaralást - de különösen 26 éves szerelmét a angol királynő unokája. Beatrice hercegnő olyan hevesen csókolózott amerikai barátjával, hogy a sokat látott franciák is belepirultak.

A 18 éves Beatrice hercegnő édesanyjával és testvérével, valamint 26 éves amerikai szerelmével nyaral a francia Riviérán. A fiatal lány nagyon szerelmes, és ezt nem is rejti véka alá.

Olyan hevesen csókolózott barátjával, hogy a fürdőzők közül állítólag többen is odaszóltak nekik: "Miért nem mentek fel a szobába?"

II. Erzsébet kisebbik fiának, András hercegnek a lánya egy éve jár Dave Clarkkal, aki Richard Branson űrprojektjén dolgozik. A pár többször síelt már együtt - akkor azonban a kutya sem vetett ügyet rájuk.

Nem úgy, mint most. "Beatrice valósággal rámászott a fiúra. Nem tudtuk, hová nézzünk" - számolt be egy megbotránkozott turista.

Clarkot egyébként Vilmos herceg mutatta be az unokahúgának - és a kapcsolatot András herceg és egykori felesége is bátorítja. A fiú ugyanis szép karrier elé néz, és állítólag jó hatással van Beatrice-re.

Ráadásul komolyan is gondolja a kapcsolatot, hiszen eljegyzési gyűrűt is vett már a hercegnőnek. Mivel azonban Beatrice még nagyon fiatal, az eljegyzés nem hivatalos - csupán bizonyíték Clark szerelmére.

A királyi sarjakkal egyébként együtt nyaral egy ismeretlen tizenéves fiú is - a pletykalapok szerint ő Beatrice húgának, a 17 éves Eugenie-nek a barátja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×