eur:
385.49
usd:
355.11
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita

Felakasztották, vízbe fojtották, árammal gyilkolták a kutyákat

Azzal gyanúsítják az egyik legnépszerűbb amerikaifutball-játékost, Michael Vicket, hogy kutyaviadalokat rendezett házában. Az Atlanta Falcons irányítója akár hatéves börtönbüntetést is kaphat.

Illegális kutyaviadalok rendezésével vádolják a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) egyik sztárját, Michael Vicket.

A vádak szerint az atlantai játékos három társával együtt tagja volt annak a cégnek, amelyik pitbull kutyákat képzett ki a viadalokra, valamint rendezett is ilyen kegyetlen tornákat.

A nyomozás eredményei szerint az NFL-sztár virginiai birtokán tenyésztették és edzették az ebeket.

Az irányító és társai a viadalokon alulmaradt kutyákat brutális módszerekkel ölték meg: felakasztották, vízbe fojtották, lelőtték, vagy áramot vezettek a sérült ebekbe.

A vádak szerint az amerikaifutballista és társai azokkal a kutyákkal is végeztek, amelyek teljesítményével nem voltak elégedettek.

A 27 éves sportoló tagadja a vádakat, és állítja, nem volt tudomása a birtokán történtekről. Ha bebizonyosodik bűnössége, akkor akár hat évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.

Az Atlanta Falcons játékosát és társait nem vették őrizetbe.

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×