eur:
395.27
usd:
357.43
bux:
72340.83
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Drámai képek a drogfüggő színésznőről

Újabb megrázó képek kerültek nyilvánosságra a drogproblémákkal küzdő Lindsay Lohanról. A négy hónappal ezelőtt készült fotókon a láthatóan kába színésznő kést tart barátnője torkához.

A felvételek rövid idővel azután készültek egy házibulin, hogy a 20 éves sztár kijött az elvonókúráról. Az egyik képen a "betépett" Lindsay Lohan barátnője torkához tartja a kést, egy másikon pedig a barátnője csúsztat egy hosszú pengét a lány melléhez.

Nagyon aggasztó fotók ezek - mondta egy, a színésznőhöz közel álló forrás. - Lindsay képtelen irányítani az életét. Nem szabadna, hogy közelebb legyen egy késhez egymillió kilométernél. Úgy tűnik, Lindsay szerencsés, hogy életben van.

Újra elvonón

A színésznő néhány napja visszakerült arra a kaliforniai klinikára, ahol a többi között Britney Spearsnek próbáltak segíteni leküzdeni a drog és az alkohol iránti vágyat, a lány mentális állapota azonban nemhogy javulna, egyre rosszabb lesz - véli egy hozzá közel álló forrás.

Az első éjjel képtelen volt abbahagyni a sírást. Azóta sem hajlandó alávetni magát a klinika szabályainak, és dührohamai vannak.

Lindsay Lohan elsősorban barátjára, Calum Bestre haragszik, hiszen nemrégiben a fiút rajtakapták, amint belőve két prostituálttal hancúrozik. Egy barátja szerint a színésznő, amióta megtudta, mi történt, még keményebben pusztítja magát.

A fiú még csak arra sem vette a fáradságot, hogy felkeresse - mondta a barát, aki úgy véli: a lány teljesen oda volt a 25 éves Bestért, és képtelen elviselni, hogy barátja megcsalta.

Jude Law is megvolt neki?

Bár Lindsay Lohan sem megy a szomszédba egy kis csalfaságért: többször is azzal hencegett, hogy nős férfiakkal feküdt le. Néhány hónappal ezelőtt azt hajtogatta, hogy együtt volt Jude Law-val, miközben a színész Sienna Millerrel találkozgatott.

Folyton arról nyavalyog, hogy milyen pocsék az élete, erre most úgy viselkedik, mint egy ringyó - tette hozzá a barátja.

Újabb leszoktató kúrája alkalmával is legalább 30 napig kell majd Lindsay Lohannek a klinikán maradnia, szülei három őrt béreltek fel, hogy megakadályozzák lányuk esetleges szökését.

Mivel a sztár a kúra ideje alatt nem beszélhet olyanokkal sem, akik esetleg rossz irányba befolyásolhatják, még a mobiltelefonját is elvették.

A színésznő azonban annyira dühbe gurult, hogy kénytelenek voltak egy új telefont adni neki, amelyen kizárólag a családját és az ügynökét hívhatja.

Címlapról ajánljuk

HÖOK: felül kell vizsgálni a mostani kollégiumi rendszert

Szükség van Budapesten a korábban tervezett Diákvárosra - ezt az álláspontot képviseli továbbra is a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája, amely a Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szervezetével együtt folytat konzultációt a Kulturális és Innovációs Minisztériummal. A HÖOK egy-két hónapon belül fejezi be friss kutatását a kollégiumi férőhelyek számáról és minőségéről, de Budai Marcell szerint néhány következtetés már most borítékolható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×