eur:
395.49
usd:
357.14
bux:
72340.83
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Barátotokat megölni nem kell félnetek

Gyilkossági kísérletben marasztalt el a melbourne-i bíróság két férfit, akik megpróbáltak segíteni barátjuk öngyilkosságában.

A 20 éves Robert Karaca és Jarred Royce Price a Dandenong-hegyekbe fuvarozta lakótársát, a 32 éves Bruce Levint.

A férfi ezután bevett néhány altatót. Ezt követően Jarred Royce Price egy vascsővel kétszer fejbe verte.

Az öngyilkosjelölt túlélte a bizarr "kalandot", így a két barátot most gyilkossági kísérlet miatt bűnösnek mondta ki a bíróság.

A koronaügyész közölte: Bruce Levin azt mondta két társának, hogy altatókkal akar öngyilkosságot elkövetni, és ha ez nem sikerül, akkor kéri a segítségüket.

A férfi, mivel a másik kettő habozni látszott, csaknem öt és félezer dollárt adott nekik, illetve mobiltelefont, drága kubai szivarokat, alkoholt és egy búcsúkártyát vásárolt számukra - tette hozzá Gabriele Cannon.

Az államügyész szerint Levin kezet rázott társaival, megköszönte nekik, hogy készek ilyen nagy szívességet tenni.

Bruce Levin később azt mondta a rendőrségnek, úgy gondolja, hogy a két férfi barátságból cselekedett, és nem a pénz motiválta őket.

Robert karaca, miután otthagyta Levint a hegyen, bement egy rendőrőrsre, és közölte: "azt hiszem, éppen most segítettem megölni valakit".

Általában a gyilkossági kísérlet büntetése hosszú tartózkodás a börtönben, az ügyész szerint - tekintettel a különleges körülményekre - ebben az ügyben elég lesz egy felfüggesztett ítélet is.

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×