eur:
387.81
usd:
357.61
bux:
68120.37
2024. május 17. péntek Paszkál

Ragaszkodik a gyerektartáshoz a multimilliomos

8,4 millió fontot (3,1 milliárd forintot) nyert a lottón Jenny Southall, a háromgyermekes elvált asszony mégis megköveteli a gyerektartást a volt férjétől, aki 920 fontot (340 ezer forintot) keres havonta.

"Általában nagyon nagylelkű vagyok, de Waynne egy disznó. Lehet, hogy alávaló és bosszúszomjas nőszemélynek hisznek, de nem érdekel. Kisírtam miatta a szememet" - mondta a 43 éves Jenny Southall, aki tényleg nem szűkmarkú, hiszen 45 rokonának adott a nyereményből összesen kétmillió fontot (740 millió forintot).

A targoncakezelőként dolgozó Waynne eredetileg a fizetésének közel felét, 420 fontot fizette gyerektartásként, míg a gyámügy észre nem vette, hogy ez túl sok. Azóta havi kétszáz fontot kell fizetnie.

A pár 19 évig élt együtt. Öt éve váltak el, Waynne azóta újra megnősült. Jennynek is van új barátja - egy 21 éves boltossegéd.

Az exférj szerint Jenny azért áll bosszút, mert tavaly hiába kérte tőle, vállaljon kezességet, hogy hitel tudjon felvenni 25 ezer fontos tartozása kifizetéséhez.

Waynne elutasította a kérést, Jennynek pedig el kellett adnia a lakást, és három közös gyermekükkel egy hajléktalanszállásra kényszerült.

Címlapról ajánljuk
Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×