eur:
387.4
usd:
356.59
bux:
68167.87
2024. május 17. péntek Paszkál

Parázs erotikus showt mutatott be a sztár Cannesban - képekkel

Ezúttal is valódi sztárparádét hoz az idén hatvanéves Cannnes-i filmfesztivál, amelyet elárasztottak az amerikai sztárszínészek. Megjelent például Angelina Jolie és Brad Pitt, George Clooney és Matt Damon. A Magyarországon talán kevéssé ismert előadóművész, Dita von Teese pedig nem akármilyen show-val örvendeztette meg a nézőket.

Bemutatták Cannesban az Ocean's 13 című filmet, amely előző részeihez hasonlóan most is bővelkedik a sztárokban - akik közül jó néhányan meg is jelentek a francia városban.

A várakozásoknak megfelelően a film bemutatása egyben igazi sztárparádét is jelent, hiszen a szereplők között olyan nevek találhatók, mint Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon (ők mind ott is voltak Cannesban), vagy Al Pacino.

Modern Rat Pack

A három férfi főszereplő megjelenésében erősen emlékeztetett az ötvenes évek legnagyobb sztárjaira, így például Frank Sinatrára. Ami persze nem véletlen, hiszen a lassan sorozattá terebélyesedő Ocean-filmek eredetijét ő forgatta le világhírű társaival, a csak Rat Pack-ként emlegetett csapattal.

"Azért dolgozom a filmiparban, mert mindenféle moziért rajongok. A szórakoztatásért dolgozunk, és szenvedéllyel fordulunk a kisebb költségvetésű filmek felé - kivéve Mattet, akit ez nem érdekel" - cukkolta társát George Clooney.

Matt Damon elismerte, hogy kissé kényelmetlenül érzi magát amiatt, hogy olyan sok sikerfilm folytatásában vállalt szerepet. "Prostituáltnak érzem magam amiatt, mert idén két 3. részben is játszom. Nem hiszem, hogy a Bourne-filmek folytatódnának, hacsak nem csinálnak James Bondot belőle és mást kérnek fel a szerepre" - jelentette ki a színész.

Ez a burlesque nem börleszk

Cannesban egyébként tiszteletét tette Kylie Minogue és Sharon Stones is, valamint a Magyarországon leginkább csak az énekes Marylin Manson egykori feleségeként ismert Dita von Teese is.

Utóbbi hölgy egyébként a burlesque-műfaj egyik szupersztárja, és ennek megfelelően a francia városban sem tagadta meg magát és szakmáját. A jelenlevők legnagyobb örömére parázs erotikus bemutatót tartott művészetéből. (Az előadáson készült képeket Ön is megtekintheti itt!)

Címlapról ajánljuk
Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.

Orbán Viktor: az erőszak a mindennapok részévé vált

A pártelnök-miniszterelnök terjedelmes interjút adott péntek reggel a Kossuth rádióban. Elmondta, az élet és halál között lévő Robert Ficóért "imádkozunk". Szerinte rosszkor esett ki a munkából Szlovákia miniszterelnöke, az EP-választás és az amerikai elnökválasztás dönthet ugyanis "háború vagy béke ügyében".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×