eur:
387.73
usd:
357.75
bux:
68180.99
2024. május 17. péntek Paszkál

Megölte és bedarálta a lányt

Egy gyorsbüfét üzemeltető férfi ölte meg azt a brit lányt, aki 2003-ban tűnt el Blackpoolban. A férfi azzal viccelődött, hogy a lányt beledarálja a kebabhoz felhasznált húsba.

Az akkor 14 éves Charlene Downes-nak szexuális kapcsolata volt a 29 éves Iyad Albattikhi-val, akik egy kebab bárt üzemeltetett az Anglia észak-nyugati részén fekvő Blackpoolban, ahol a lány is élt.

A lányt először eltűntként kezelték, később azonban felvetődött a gyilkosság gyanúja is. Kiderült, hogy a lány rendszeresen látogatta a városban azt a sikátort, ahol a fiatal lányok idősebb férfiakkal, egy gyorsbüfé alkalmazottaival találkozgattak.

A lány családi háttere nem volt kiegyensúlyozott, miután kicsapták az iskolából, az utcán lófrált, és a boltokat járta.

2003 novemberében azonban nyomtalanul eltűnt. Egy tanú azonban hallotta, amint Albattikhi róla beszélget a társaival. A férfiak az angol lányokkal folytatott szexuális kapcsolataikról beszéltek, így került szóba Charlene. Nevetve azt mondta a társainak, hogy a lányt beletette a kebabba.

A jordániai származású Albattikhi azonban azt állítja, hogy nem ismerte a lányt. Már annak kapcsán is felmerült a bűncselekmény gyanúja, hogy szexuális viszonyt tartott fenn a lánnyal.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×