eur:
387.91
usd:
357.78
bux:
68176.13
2024. május 17. péntek Paszkál

Casanovát kitiltották az internetes párkereső oldalról

Kitiltották a párkereső internetes oldalról Clive Worth-öt, mert túl sok nővel kezdett kapcsolatot. Az 57 éves férfinak saját bevallása szerint ezernél több nővel volt szexuális viszonya.

Megtalálta végre a szerelmet az internet Casanovája; a dél-walesi férfi maga sem gondolta, hogy sikerrel jár, sőt, állítása szerint már akkor sem hitt a dologban, amikor először bejelentkezett az internetes párkeresőre.

"Amikor elkezdtem a párkeresést, és rájöttem, mennyi magányos nő van, úgy döntöttem: annyival randevúzom, amennyivel csak bírok" - vallotta be Clive Worth.

Akkora volt a forgalma, hogy 2004-ben ki is tiltották az oldalról. Az internetes Casanova híres lett, három dokumentumfilmben is szerepelt, és írt egy könyvet szexuális "hőstetteiről".

Végül azonban őt is elérte a végzet: idén januárban - egy másik párkereső oldalon - rátalált egy 61 éves asszonyra.

"Õ a legcsodálatosabb, legkedvesebb nő, akivel találkoztam" - áradozott róla.

Az asszony bevallotta, hogy korábban nem hallott az internetes Casanováról.

"De megmutatta a cikkeket, amelyeket írtak róla, én pedig azt gondoltam: ez aztán a kihívás! Lássuk, meg tudom-e hódítani" - nyilatkozta az asszony.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet
Lélektan

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×