eur:
397.54
usd:
360.18
bux:
72204.55
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Kirúgta ügynökét a hollywoodi sztár

Elbocsátotta ügynökét Alec Baldwin, napokkal azután, hogy meglehetősen durva szavakkal tette helyre 11 éves lányát. A színész szóvivője ugyanakkor tagadta, hogy összefüggés lenne a két dolog között.

Matthew Hiltzik kijelentette: Alec Baldwin már nem a Creative Artist Agency (CAA) ügyfele, a szakításnak személyes okai vannak, hozzátéve: a színész egyelőre nem keres másik ügynökséget.

A CAA ugyanakkor továbbra is képviseli Alec Baldwin volt feleségét, Kim Basingert - volt férje szerint egyébként ő hozta nyilvánosságra az inkriminált hangfelvételt, amelyben Baldwin lányát "faragatlan, tapintatlan kis disznónak" nevezte.

Az Oscar-díjas színésznő tagadta a vádat, és az üzenet nyilvánosságra hozatala után személyes testőrt fogadott lánya mellé.

Alec Baldwin és Kim Basinger 2000-es szakításuk után hosszú és elkeseredett harcot vívott a kislány elhelyezéséért.

Egy Los Angelesi bíróság átmenetileg, május 4-ig eltiltotta Baldwint a gyermekétől. A bíróság egy másik meghallgatáson azt is megvizsgálja, hogyan jutott el a felvétel a sajtóhoz.

Címlapról ajánljuk

Ilyen Budapestet szeretne Karácsony Gergely - terveiről nyilatkozott a főpolgármester

Otthonosabb, zöldebb és szolidárisabb Budapestet szeretne az október 1-jén kezdődő új főpolgármesteri ciklusában Karácsony Gergely. A városvezető az InfoRádióban a paralimpikonok budapesti fogadásán arról is beszélt, hogy egy olimpiai és paralimpiai rendezést össze lehetne kötni a főváros teljes akadálymentesítésével 2036-ra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×