eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Halálba kergették a kisfiút a társai és az iskolabusz vezetője

Öngyilkosságba kergettek állandó csúfolódásukkal egy 11 éves angol kisfiút az iskolatársai. Az iskolabusz vezetőjét is felelősség terheli, mert beszállt a gyerek kínzásába ahelyett, hogy megvédte volna.

"Ülj a sofőr mellé" - tanácsolta az édesanyja Ben Voddenek, amikor a gyerek arról panaszkodott, hogy az iskolabuszon állandóan zaklatják, csúfolják és szidalmazzák a társai.

Ez nem volt jó ötlet; a sofőr ahelyett, hogy megvédte volna Bent, beszállt a kisfiú zaklatásába.

Ben nem bírta a társai terrorizálását, és tavaly decemberben a cipőfűzőjével felakasztotta magát az ágyára.

Édesanyja szerint Ben állandóan arra panaszkodott, hogy mindenki bántja, és nincs egyetlen barátja sem. Rettegett az iskolától és az iskolabusztól is.

Halála napján a szülőket felhívták az iskolából, hogy hazafelé Bent lezavarták a buszról, mert kiverte az ablakot és valami csúnyát mutatott a sofőrnek.

Amikor az édesanyja megkérdezte, miért csinálta ezt, csak annyit mondott: "Nem fogom megmondani. Képtelen vagyok rá. Sajnálom, anya." Ez volt életének utolsó mondata.

Az iskolabusz sofőrje azzal védekezett, hogy nem akarta bántani a fiút, csak szeretetből és heccből nevezte például f...fejnek.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Ez lehet az ügy, ami mindent boríthat Amerikában: Joe Biden kezében az ütőkártya?

Ez lehet az ügy, ami mindent boríthat Amerikában: Joe Biden kezében az ütőkártya?

Az abortuszhoz való jog évtizedek óta az egyik legtöbb érzelmet és vitát kiváltó téma az amerikai politikában. A konzervatív aktivisták és politikusok ’70-es évek óta zajló abortuszellenes erőfeszítései a Legfelsőbb Bíróság 2022-es döntésében csúcsosodtak ki, amikor a testület lényegében visszadobta az államoknak az abortusz szabályozását. Azóta viszont a terhességmegszakításhoz való jog biztosítása a demokraták egyik nyerő ügye lett: több győzelmet is köszönhetnek a republikánus vezetésű államok tervezett vagy már érvényben lévő szigorításainak. Joe Bidenék pedig abban bíznak, hogy ősszel az abortuszjog körüli vita ismét a Fehér Házba repítheti őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×