eur:
395.66
usd:
371.89
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Börtön vár az alligátor nyúllal etető fiatalemberre

Valószínűleg börtönben végzi az a brit fiatalember, aki tavaly egy walesi állatkertben ellopott egy nyulat, majd egy alligátor szájába dobta. A vád: állatkínzás.

A 20 éves Damien French két fiatalabb barátjával együtt volt az állatkertben tavaly októberben, ahol azután eszelte ki kegyetlen tervét, hogy azt olvasta az alligátorokról szóló ismertetőben: a hüllők kisemlősökkel táplálkoznak.

"Éhesnek tűnik" - mondta a fiatalember az egyik alligátorra mutatva, majd ellopott egy fehér nyulat az állatsimogatóból és bedobta az Albert névre hallgató hüllő szájába. Az aligátor megölte, de nem ette meg a felajánlott prédát.

A fiatalok még viccelődtek is a nyúl halálával más látogatók előtt, majd továbbálltak, és égő cigarettát dobtak egy csimpánzra, valamint benyúltak a sarki rókákhoz is.

Damien French tagadta, hogy ő dobta volna a nyulat az alligátor szájába, és a bíróság előtt azt mondta: megbánta, hogy nevetett a dolgon. Társai vallomása alapján azonban bűnösnek találta a törvényszék.

Büntetését április 5-én szabják csak ki, de a bíróság szerint valószínűleg rács mögött végzi. A nyúl haláláért így akár 6 hónapot is kaphat.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×