eur:
390.3
usd:
364.19
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Barbie baba színpadra lép és énekelni fog

Musical készült Barbie életéről. A népszerű babából egyre kevesebbet adtak el az elmúlt években, ezért most egy színpadi produkcióval próbálják népszerűsíteni a karcsú hölgyet.

A nézőket a musical szerzői egy tündérvilágba repítik el. A modellalkatú babának dalokat írtak, amelyeket Erin Coors, egy 24 éves színésznő ad elő, aki gyermekkorában szintén nagy Barbie-rajongó volt.

Az előadást első ízben Ohio-ban mutatják be április 1-én, a produkció azonban 2008-ig nyolcvan amerikai nagyvárosban lesz látható.

Az elmúlt években egyre kevesebbet vásároltak a karcsú babából. A műsor kitalálói azt remélik, hogy az élő előadással növelhetik a játék népszerűségét.

Barbie-t 1959-ben dobták piacra, azóta az egész világon nagy népszerűségnek örvend. Tavaly azonban 13 százalékkal kevesebbet adtak el belőle, mint korábban. Ráadásul már három éve folyamatosan csökken az eladás.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×