eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Barbie baba színpadra lép és énekelni fog

Musical készült Barbie életéről. A népszerű babából egyre kevesebbet adtak el az elmúlt években, ezért most egy színpadi produkcióval próbálják népszerűsíteni a karcsú hölgyet.

A nézőket a musical szerzői egy tündérvilágba repítik el. A modellalkatú babának dalokat írtak, amelyeket Erin Coors, egy 24 éves színésznő ad elő, aki gyermekkorában szintén nagy Barbie-rajongó volt.

Az előadást első ízben Ohio-ban mutatják be április 1-én, a produkció azonban 2008-ig nyolcvan amerikai nagyvárosban lesz látható.

Az elmúlt években egyre kevesebbet vásároltak a karcsú babából. A műsor kitalálói azt remélik, hogy az élő előadással növelhetik a játék népszerűségét.

Barbie-t 1959-ben dobták piacra, azóta az egész világon nagy népszerűségnek örvend. Tavaly azonban 13 százalékkal kevesebbet adtak el belőle, mint korábban. Ráadásul már három éve folyamatosan csökken az eladás.

Címlapról ajánljuk
Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

Már félórányi vízipipázás is rendkívül káros lehet, a fogimplantátum körüli szövetet is tönkreteheti

A dohánytermékek közül a füstmentesek károsítják leginkább a fogimplantátumot – derül ki a Semmelweis Egyetem tanulmányából. Az intézmény Fogpótlástani Klinikájának docense az InfoRádióban elmondta: a dohánytermékek olyan káros anyagokat tartalmaznak, melyek a lágyszöveteknek és az alattuk lévő csontszövetnek is árthatnak, extrém esetben pedig a fogimplantátum elvesztéséhez is vezethet a dohányzás.

Marco Rossi vállalja a felelősséget a vereségért - "Hiába hívtam ki több játékost is az oldalvonalhoz"

Marco Rossi szövetségi kapitány magára vállalta a magyar labdarúgó-válogatott svájci csapattól elszenvedett 3-1-es vereségének felelősségét az Európa-bajnokság szombati napján.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×