eur:
396.69
usd:
367.11
bux:
73063.01
2024. augusztus 2. péntek Lehel
A befejeződött 29. Sziget Fesztiválról távozó fiatalok az óbudai Hajógyári-szigetre vezető K-hídon 2023. augusztus 16-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Így változik a közlekedés a Sziget fesztivál miatt

Nem lesz egyszerű közlekedni a Szentendrei úton.

Péntek este nyolc órától lezárják a Budai alsó rakpartot a Mozaik utca és az Auchan bevásárlóközpont parkolója között a Sziget fesztivál miatt - közölte a BKKinfo a honlapján. A forgalomkorlátozás a közösségi közlekedést is érinti, a 226-os autóbusz rövidített útvonalon, a Nyugati pályaudvar és Aquincum között közlekedik.

Hétfőtől augusztus 13-áig naponta 13 órától hajnali 3 óráig időszakos lezárásra kell számítani a Budai alsó rakparton a Mozaik utca és a Margit híd között, továbbá a Mozaik utcában - emelték ki. A fesztivál idején a délutáni és az esti órákban a szokottnál jóval erősebb forgalomra kell készülni a Szentendrei úton - hívták fel a figyelmet.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: megváltozott, mit ért Ukrajna győzelem alatt

Seremet Sándor: megváltozott, mit ért Ukrajna győzelem alatt

Novemberben újabb békekonferenciát szervez Ukrajna, amire ezúttal Oroszországot is meghívná – jelentette ki az ukrán elnök. Volodimir Zelenszkij sajtóhírek szerint arról is beszélt, hogy ha "az ukrán nép is akarja", szóba kerülhet a területekről való lemondás, de erről elnökként ő nem dönthet. A helyzet értékelésére Seremet Sándort, a Magyar külügyi Intézet vezető kutatóját és az Eurázsia Központ szakértőjét kérte az InfoRádió.

Mikler Roland véd Dánia ellen - élőben

A magyar férfi kézilabda-válogatott a világbajnoki címvédő, az olimpián eddig hibátlan dánokkal játszik. Kövesse velünk az eseményeket!
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×