eur:
394.89
usd:
367.9
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke évértékelő beszédet mond pártja tisztújító kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2023. február 5-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Hóhérolásra számít a Gyurcsány Ferencet lemondásra felszólító DK-alapító

Etikai vizsgálatot kezdeményezett a DK Leel-Őssy Gábor ellen. Erről az érintett számolt be közösségi oldalán.

A Hírklikk ír arról, hogy Leel-Őssy Gábor, a DK alapító vasárnap délelőtt arról posztolt, hogy etikai „hóhérolás” elé néz, de fenntartja, hogy szerinte Gyurcsány Ferencnek vissza kellene vonulnia.

„Tisztelt Elnök úr! Kedves Feri! Ragaszkodom ahhoz, hogy ott legyél az általad el-, és megrendelt etikai bizottsági hóhéroláson" – írja posztjában.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk a békési politikus először június 10-én ment neki a pártelnöknek, akkor azt írta a választások eredményéről: „büntetésünk jogos és megérdemelt”. Majd lemondásra szólította fel Gyurcsány Ferencet.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×