eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Newborn baby boy sleeping in his crib, his mothers hand holding his little hand.
Nyitókép: mmpile/Getty Images

Úgy van, hogy nincs - fura közlemény a keszthelyi kórház szülészetéről

Júliustól nem működik a keszthelyi kórház szülészete. Az intézmény közleménye becsomagolta ezt a közlést.

"Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024. július 1-től a Keszthelyi Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán változatlanul biztosított a járóbeteg-ellátás, a terhesgondozás, a nőgyógyászati szakellátás és az egynapos ellátások” – ezzel kezdi Facebook-bejegyzését az intézmény.

Az Index azonban azt emeli ki a közleményből, hogy "a lakóhelyhez való távolságot figyelembe véve ezeket az ellátásokat más intézmények veszik át, amelyek a Keszthelyi Kórház körzetébe tartoznak".

Ezek után felsorolják a körzeteket és kórházakat.

Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház:

Balatongyörök, Cserszegtomaj, Dióskál, Egeraracsa, Esztergályhorváti, Gétye, Gyenesdiás, Hévíz, Karmacs, Ligetfalva, Nemesbük, Rezi, Vállus, Várvölgy, Vindornyafok, Vindornyalak, Vindornyaszőlős, Vonyarcvashegy, Zalaapáti, Zalacsány, Zalaköveskút, Zalaszántó, Zalaszentmárton, Almásháza, Tilaj, Döbröce, Kallósd, Kehidakustány, Kisgörbő, Nagygörbő, Kisvásárhely, Mihályfa, Óhid, Sénye, Sümegcsehi, Szalapa, Zalaszentgrót, Zalaszentlászló.

Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház:

Keszthely, Alsópáhok, Felsőpáhok, Bókaháza, Sármellék, Szentgyörgyvár, Zalavár, Zalaszabar.

Ajkai Magyar Imre Kórház:

Bazsi, Sümegprága, Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Balatonederics, Hegymagas, Lesencefalu, Lesenceistvánd, Lesencetomaj, Nemesvita, Szigliget, Uzsa.

Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház:

Balatonberény, Vörs, Balatonszentgyörgy, Hollád, Tikos, Főnyed, Szegerdő.

Veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház - II-es progresszivitási szintű nőgyógyászat:

Ábrahámhegy, Badacsonytomaj, Badacsonytördemic, Balatonederics, Bazsi, Csabrendek, Dabronc, Gógánfa, Gyulakeszi, Hegymagas, Hetyefő, Káptalantóti, Kisapáti, Lesencefalu, Lesenceistvánd, Lesencetomaj, Megyer, Nemesgulács, Nemesvita, Raposka, Rigács, Sümeg, Sümegprága, Szentimrefalva, Szigliget, Tapolca, Ukk, Uzsa, Zalaerdőd, Zalagyömörő, Zalameggyes.

„A szülészeti-nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátást biztosító intézményekben a személyi és a tárgyi feltételek rendelkezésre állnak, az ellátáshoz való hozzáférés minden érintett számára biztosított” – közölték, majd

szíves megértést

kértek.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Örülhet a radikális jobboldal az exit poll szerint

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×