eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pixabay

Súlyos vonatbaleset Magyarországon is, egy ember meghalt

Baleset miatt jelentősen késnek a vonatok Füzesabony-Debrecen és a ceglédi vonalon - közölte a Mávinform

A Füzesabonyból 11.35-kor Debrecenbe elindult személyvonat Egerfarmosnál egy gépkocsival ütközött. A baleseti helyszínelés miatt Füzesabony és Poroszló között nem közlekedhetnek a vonatok.

A Füzesabony-Debrecen vonalon 40-80 perccel hosszabb eljutási időre, pótlóbuszos átszállásra kell számítani a délutáni órákban - tudatta a Mávinform.

A ceglédi vonalon pedig a Tokaj InterCity az Üllői út és a ceglédi vasúti vonal kereszteződésénél elgázolt egy embert, aki a helyszínen meghalt.

A baleset miatt 20-40 perccel hosszabb eljutási idővel kell számolni a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Örülhet a radikális jobboldal az exit poll szerint

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×