eur:
393.19
usd:
362.75
bux:
73164.07
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Pintér Sándor belügyminiszter meghallgatásán az Országgyűlés népjóléti bizottságának ülésén az Országházban 2023. november 28-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Rendőrlaktanyában tartott képzésen kell részt venniük a leendő kórházigazgatóknak

A jelölteknek egy egyhónapos bentlakásos továbbképzést kell végigcsinálniuk, mielőtt betölthetnék kórházigazgatói posztjukat.

A Belügyminisztérium bentlakásos kiképzésén kell részt venniük azoknak a kórházi vezetőknek, akik a tavaly év végén váratlanul és extra gyorsasággal felmentett főigazgatók helyére kerülhetnek - írja a Népszava. A lap úgy tudja, a leendő igazgatóknak jövő hét hétfőn kell "bevonulniuk" a remeteszőlősi Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendőrképző Akadémiájára.

A lap kérdésére a Belügyminisztérium azt válaszolta, hogy a jelölteknek egy "személyes jelenlétet igénylő továbbképzésen" vesznek majd részt.

A 30 napos bentlakásos képzésre kevesebb, mint egy tucatnyi jelöltet küldtek. A program után várhatóan a székesfehérvári, a miskolci, a Veszprém megyei, a nyíregyházi, a szolnoki, a dunaújvárosi kórházak, valamint a Dél-pesti Centrumkórház főigazgatói posztjaira kerülhetnek a most kiválasztottak.

Tavaly karácsony előtt Pintér Sándor belügyminiszter összesen 24 kórházigazgatót mentett fel tisztsége alól.

Címlapról ajánljuk
Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Íme a legnépszerűbb szakok - kihirdették a felsőoktatási ponthatárokat

Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat szerda este, ezzel eldőlt, hogy az általános eljárásban hányan kerülnek be egyetemre, főiskolára. A központi ponthatárváró rendezvényt Debrecenben tartják, de Budapesten és számos más nagyvárosban is szerveztek hasonló Pont Ott Partit.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.25. csütörtök, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×