eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j5) a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT) vezetőivel tárgyal a Karmelita kolostorban 2024. június 11-én. A kormányfő mellett Varga Mihály pénzügyminiszter (j3), Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j4) és Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter (b3).
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor a legnagyobb európai iparvállalatok vezetőivel tárgyalt

A magyar uniós elnökséghez kapcsolódott a találkozó.

Orbán Viktor miniszterelnök a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT) vezetőivel tárgyalt a Karmelita kolostorban - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen, melyen a Vodafone, a BMW, a Deutsche Telekom és a Mol vezetői is részt vettek, az Európai Unió globális versenyképességének növeléséről volt szó, ami a magyar elnökség egyik kiemelt célja. Számba vették a legfontosabb ipari szereplők javaslatait is az európai versenyképesség javítása érdekében.

Orbán Viktor méltatta az európai ipar szereplőinek hozzájárulását a kontinensen élők jólétéhez, a gyáriparosok pedig elismeréssel nyilatkoztak a magyarországi gazdasági környezetről.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×