eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j5) a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT) vezetőivel tárgyal a Karmelita kolostorban 2024. június 11-én. A kormányfő mellett Varga Mihály pénzügyminiszter (j3), Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j4) és Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter (b3).
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor a legnagyobb európai iparvállalatok vezetőivel tárgyalt

A magyar uniós elnökséghez kapcsolódott a találkozó.

Orbán Viktor miniszterelnök a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT) vezetőivel tárgyalt a Karmelita kolostorban - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen, melyen a Vodafone, a BMW, a Deutsche Telekom és a Mol vezetői is részt vettek, az Európai Unió globális versenyképességének növeléséről volt szó, ami a magyar elnökség egyik kiemelt célja. Számba vették a legfontosabb ipari szereplők javaslatait is az európai versenyképesség javítása érdekében.

Orbán Viktor méltatta az európai ipar szereplőinek hozzájárulását a kontinensen élők jólétéhez, a gyáriparosok pedig elismeréssel nyilatkoztak a magyarországi gazdasági környezetről.

Címlapról ajánljuk
VÉGE: Magyarország–Svájc 1-3
Euro 2024

VÉGE: Magyarország–Svájc 1-3

Első mérkőzését játszotta a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Európa-bajnokságon, az ellenfél Kölnben Svájc volt. Az első félidőben Marco Rossi csapata csak árnyéka volt korábbi önmagának, két védelmi figyelmetlenséget könyörtelenül kihasznált Svájc. Aztán következett a második félidő, amely sokkal nagyobb tempót és nagy izgalmakat hozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×