eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Hosszan tartó betegség után, 41 évesen elhunyt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes 2024. május 31-én hajnalban; tudatta a család és Tompos Kátya menedzsmentje az MTI-vel.  A felvétel 2019. december 19-én a fővárosi Centrál Színházban készült.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

A külföldi kezelések után egy hazai kórházban halt meg Tompos Kátya

Németországban is kezelték.

A színművésznőt Németországban is kezelték, azonban a halálának óráján már egy hazai kórházban kezelték, ahol a hozzá közelállók is mellette lehettek, vagy legalább elbúcsúzhattak tőle. A színésznő minden erejét bevetve küzdött az életben maradásért, amiben támogatta őt közönsége, családja és szerelme is. Kollégája és egyben jó barátja, Básti Juli a férjével, a Centrál Színházat vezető Puskás Tamással búcsúzott el tőle csütörtökön a kórházban - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

„A férjemmel együtt mentünk be a kórházba elbúcsúzni tőle. Tudtuk, hogy közel a vég, már nem volt magánál, alig kapott levegőt, morfiumot adtak neki, mert nagy fájdalmai voltak” – mondta Básti Juli a Blikknek.

„Kátya sokáig nem akarta, hogy a nyilvánosság tudomást szerezzen a betegségéről, és amikor nemrégiben beleegyezett, mi azt hittük, időben vagyunk. A jó szándékú embereknek hála akkora összeg gyűlt össze, hogy tudtommal a hozzátartozói már az alapterápián túl az amerikai és távol-keleti kezeléseket is elkezdtek szervezni, ám az utóbbi két-három napban drasztikusan romlott az állapota. Ha ezt tudjuk, előbb cselekszünk...” – mondta a színésznő egyik közeli barátja.

Az összeg egy jótékonysági gálán gyűlt össze, azt még nem tudni, hogy mi lesz a pénz sorsa.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×