eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 15. szombat Jolán, Vid
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának ülésén, az Országházban 2020. március 11-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Orbán Viktor levelével kopogtatnak a napokban

Kezdődik a mozgósítás, fogalmazott Menczer Tamás.

"Jön a java. Megkezdjük a valaha volt legnagyobb EP-kampány utolsó szakaszát. Ötösbe kapcsolunk, jön a mozgósítás" - fogalmazott a videóüzenetében Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. Mint mondta, a mozgósításban Orbán Viktor is részt vesz. A pártszövetség aktivistái a miniszterelnök levelét a következő napokban több millió háztartásba viszik majd el és adják át személyesen.

"Mindenki megkapja, aki erre korábban felhatalmazott bennünket. Mindenkinek el fogjuk mondani, hogy létfontosságú választás előtt állunk, a tét háború vagy béke. Tizenegy nap van hátra, minden percet kihasználunk, mert mi a hazánkért küzdünk" - mondta Menczer Tamás.

Címlapról ajánljuk

Újraszámlálás utáni bejelentés: Karácsony Gergely 41 vokssal nyert

A Nemzeti Választási Bizottság péntek este jókora késéssel megkezdte nyilvános ülésén kihirdették az újraszámlálás végeredményét, és arról is döntöttek, hogy a IV. és VII. kerületekben - ahol kiugróan magas volt az érvénytelen szavazatok aránya - nem lesz új választás. E kerületekben Szentkirályi Alexandra nevének túl vékony áthúzása okozhatott problémát a voksoláskor Vitézy Dávid fellebbezése szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

A Fitch Ratings pénteken megjelent késő esti döntésében megerősítette Magyarország BBB kategóriájú adósbesorolását és a hozzá rendelt negatív kilátás is maradt. Részletes indoklásukban a hitelminősítő elemzői kitérnek arra, hogy a kormány a közeljövőben a költségvetést stabilizáló újabb intézkedéscsomagról dönthet, azonban a 2026 tavaszán esedékes parlamenti választások miatt kiadási kockázatokat lát a költségvetésben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×