eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Új zebra az Astoriánál. Forrás: BKK
Nyitókép: Forrás: BKK

Elkészült a zebra az Astoriánál

Akadálymentesen, kényelmesen és gyorsabban lehet átkelni a Rákóczi úton köszönhetően annak, hogy elkészült, és már használatba is vették a közlekedők az új gyalogos-átkelőhelyet az Astoriánál.

Most már a babakocsival vagy kerekesszékkel közlekedőknek sem kell több száz méteres kerülőt tenniük, hogy biztonságosan átkelhessenek a Múzeum körút és a Károly körút járdái között.

Több mint 60 éves adósságát törlesztette a főváros: új gyalogoskapcsolat jött létre Budapest egyik kiemelt jelentőségű csomópontjában, az Astoriánál. A Múzeum körút és a Károly körút járdáit összekötő gyalogátkelő használatával gyorsabban, akadálymentesen lehet átkelni a VII. és a VIII. kerületet elválasztó Rákóczi úton.

Új gyalogátkelőt adtak át Budapesten, az Astoriánál. Forrás: BKK
Új gyalogátkelőt adtak át Budapesten, az Astoriánál. Forrás: BKK

Az új gyalogátkelőhely egyszerre szolgálja a nehezebben közlekedő idősek haladását, illetve a babakocsival közlekedők és a kerekesszéket használók biztonságos átkelését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×