eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Magyar Péter ügyvéd az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen a budapesti Kossuth Lajos téren 2024. április 6-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az Euractiv szerint az ellenzékre lehet veszélyes Varga Judit volt férje

Az Euractiv európai médiaszervezet úgy látja, Magyar Péter pátja a választáson nem a kormánypártoktól, hanem az ellenzéktől "vesz el" mandátumokat.

Az Euractiv becslése szerint három mandátum kerülhet Magyar Péter pártjához a közelgő európai parlamenti választáson - írja a 24.hu.

Úgy becsülik, hogy a Fidesz 10 mandátumot szerez majd meg, a DK és a Tisztelet és Szabadság Párt (TISZA), azaz Magyar Péter pártja 3-3 helyet ér el, a Kétfarkú Kutya Párt két helyet szerez, míg a Momentum, a Mi Hazánk és a KDNP egy-egy képviselői helyet kap.

Magyar Péterék április 10-én adták be pártjuk nyilvántartásba vételi kérelmét a Nemzeti Választási Bizottsághoz, amely rövid időn belül jogerőre emelte a TISZA Párt nyilvántartásba vételi kérelmét - írja a lap. Saját definíciójuk szerint a TISZA - Tisztelet és Szabadság Párt egy ideológiamentes formáció, ami jobbközép pártként középutas politikát folytat.

Magyar Péter április 17-én indul országjárásra, az első állomása Békés vármegye lesz, később Budapest, majd pedig Baranya vármegye a célállomás. A tervek szerint április 20-án pedig teljes sebességre kapcsolnak, és az egész országot végigturnézzák.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×